Post by laslconglansditer on Mar 9, 2022 10:52:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mystic Messenger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mystic Messenger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează infinit pe toate ▞▞▞
▞▞▞ Mystic Messenger 2022 version ▞▞▞
Place! Sunt deja obsedat, dar urăsc să ratez nenumărate cantități de apeluri telefonice, aș vrea să existe o notificare sau ceva care să te lase să le răspunzi
Nici nu am apucat să-l joc! S-a blocat pe „preluarea datelor utilizatorului” și am așteptat să se încarce de aseară!!! Dacă cineva m-ar putea ajuta și să-mi spună de ce se întâmplă asta, ar fi foarte apreciat.
Totul este fantastic cu acest joc, dar urăsc faptul că nu există suficientă clepsidră, așa că atunci când ești ocupat cu serviciul sau cu școala, nu ai clepsidra pentru a reface conversațiile, ceea ce ți-ar da un final prost. Nu înțeleg cum să obțin mai mult fără să plătesc, deoarece sunt minor și nu pot să-l cer. Un alt lucru este că la începutul jocului nu aveam idee cum să joc, deoarece a existat o pauză masivă între conversații.
Mi-aș dori să mă lase de fapt să joc. Nu am WIFI și folosesc date, așa că atunci când se aprinde ecranul de încărcare, nu pot juca. Înțeleg că trebuie să descarc conținutul, dar literalmente durează o veșnicie. idk dacă este mai rapid cu WiFi sau așa ceva, dar mi-aș dori să fie mult mai ușor de încărcat decât să trebuiască să descărcați totul dintr-o singură mișcare. o dată am încercat chiar să-l las să stea în timp ce dormeam, dimineața m-am trezit fără niciun progres.
Jocul îmi tot spune să fac o actualizare. Ori de câte ori reușesc, mă întreabă din nou și din nou. Am șters numerar, am oprit forțat, am șters aplicația și am instalat din nou, am spațiu de stocare pe telefon. Nu înțeleg ce se întâmplă. Se încarcă mai mult de 1 oră de fiecare dată. Sincer, nici nu pot număra câte camere de chat am ratat...
Da
I-ar fi dat 5 stele, dar am fost foarte dezamăgit să aflu că nu există absolut nicio opțiune pentru un bărbat care joacă acest joc. Înțeleg că acesta este un „joc orientat spre femei”, dar totuși m-a dezamăgit foarte mult să văd opțiunea „dar nu sunt fată” și apoi ca personajele să ignore acel protest și să continue să se refere la mine ca fiind femeie. Această descoperire a fost deosebit de supărătoare pentru mine, deoarece sunt un bărbat transgender, așa că mi-a provocat disforie. Jocul în sine are o poveste grozavă.
Îmi place foarte mult jocul, dar nu mă mai pot autentifica și este frustrant!!! De fiecare dată când încerc să mă autent, „serviciul indisponibil” va apărea. O să înnebunesc cu siguranță! Vă rugăm să reparați ;;;A;;;
Chiar dacă ideea generală a jocului este drăguță, povestea este foarte plictisitoare și potrivită pentru oamenii proști. Mă așteptam la mai multe comploturi, dar opțiunile de răspuns oferite sunt prea obositoare și nesatisfăcătoare. Sunt dezamăgit de calitatea conversației. chiar porțiunea de început este lipsită de logică și iritante. Dacă îmbunătățiți jocul în continuare; S-ar putea să mă gândesc să-l joc din nou. Dar deocamdată, pa.
Acest joc este grozav, dar în ultima vreme am avut o perioadă dificilă cu ecranul de încărcare, care întotdeauna durează să se încarce. Îmi ia timp de aproximativ 10 până la 30 de minute înainte de a putea intra în joc și îmi lipsesc în continuare camerele de chat din cauza acestei probleme, așa că sper că o vei rezolva. Atât jocul este grozav în general... Xoxo
Jocul este grozav și îmi place total, dar când încerc să cumpăr clepsidra, jocul a eșuat tranziția, dar îmi iau deja banii?! Nu e corect. Te rog să rezolvi asta.
Imi place jocul asta! Dar vă rugăm să îmbunătățiți ziua 1.. Pentru a face toate conversațiile, trebuie să începeți imediat după miezul nopții.. Dar mă culc în jurul orei 22, pentru că trebuie să mă trezesc la 5.30 și, din cauza asta, pierd toată prima zi de chat, este nasol! Cheltuiește deja atât de multe HG pentru a-ți da seama, este păcat pentru un joc atât de grozav. Remediați acest lucru sau puneți la dispoziție chat-urile din prima zi cu HG la fel ca restul.
Minunat! Personajele sunt toate atât de drăguțe și au povești și trasee grozave. Mi-a plăcut și m-am bucurat de fiecare joacă! Prețuiesc acest joc din toată inima ♡
Obișnuiam să joc acest joc acum aproximativ 2 ani, dar atunci problema este acum că încerc să mă loghez, dar pagina de încărcare rămâne la "încărcare date foto" am așteptat mai mult de o oră și încă nu s-a încărcat. Wi-Fi-ul meu este perfect în regulă și telefonul meu nu este laggy sau vechi.
Imi place jocul asta. Iubesc 707 și Yoosung. Nu am dormit deloc din cauza jocului și îmi pare rău că l-am terminat. Am nevoie de mai mult. M-a făcut dependent. 😭😭😭❤❤❤
Mi-a plăcut foarte mult jocul, dar contul meu a avut o eroare și tot progresul meu și moneda au fost resetate, dar după ce am contactat centrul de ajutor nu s-a făcut nimic. a încetat jocul după aceea.
Jocul în sine este uimitor!! Nu am avut mari speranțe când am descărcat aplicația, dar este mult mai bună decât aș fi crezut inițial. Nici eu nu am jucat mult, dar îmi plac povestea și personajele.
Nu-mi place acest joc! Îmi spune în permanență că Wifi-ul meu este scăzut, așa că continui și continui să apăs pe butonul de reîncercare, deși Wifi-ul meu a fost foarte puternic! Și, de asemenea, a durat foarte mult să se încarce! Am așteptat cinci minute să se încarce și încă era în 10,25%! foarte rău și nu am apucat să experimentez jocul!
Nu-mi vine să cred! 707 este cel mai bun! Îl iubesc! Dar, dacă MC ar trebui să dea doar zece inimi pentru a obține o clepsidră, ar fi fost mai ușor pentru MC începători.
Misto
Ador întregul joc și povestea. Personajele sunt *sarutul bucatarului*. L-am instalat din 2016, dar momentan am o mică problemă când l-am reinstalat din nou. Nu îmi pot schimba poza de profil cu o fotografie din galeria mea, deși permit deja accesul la ea. De asemenea, mă întreb, de ce costul pentru a te reînscrie într-o cameră de chat ratată într-o altă poveste este de 3 ori mai scump decât cel casual și profund? Chiar și așa, încă îmi place sincer acest joc.
Acest joc este cu adevărat grozav, povesti și artă uimitoare și frumoase!! 😊👍❤️
Mi-am schimbat literalmente parola și adresa de e-mail și nu mă mai lasă să mă autent? am pierdut totul. tot progresul meu.
Last Pirate: Survival Island Adventure Приключенски rdi
Cred că această aplicație este cu adevărat minunată, dar nu am jucat partea de chat, ci doar mi-a arătat un ecran de încărcare și un text care spunea „Se caută actualizări”, ceea ce durează FOREVERRRRRRR. Cum?și chiar și când l-am deschis deja am încercat să mă conectez, dar nu se întâmplă, sunt foarte încântat să joc asta, dar nu știu cum funcționează R.F.A. Vă rog, ajutați-mă 😓🙏
Îmi place jocul atât de mult, este atât de misterios și ai un final prost... el are o grafică bună
Mi se pare un joc uimitor. Are toate notele potrivite, depresie, bucurie, furie, dragoste și pasiune! Este un design foarte simplu pe care toată lumea îl poate înțelege, dar îți dă senzația că ești și tu în joc. Toate personajele sunt minunat de complexe, iar traseele diferite ne permit să le explorăm pe toate și diferite părți ale poveștii lor combinate.
Uimitor
Îmi place acest joc, personajele sunt bine făcute și povestea este uimitoare (și tristă). Nu am nimic de reprosat. Dar, de o lună, eu și alți jucători nu primim notificări când se deschide o cameră de chat (am verificat setările și notificările sunt activate). De asemenea, unii utilizatori au probleme când deschid jocul, le cere să se autentifice din nou cu e-mail și parolă
Mi-a plăcut acest joc, dar te rog, ai făcut traseul lui Jaehee mai romantic </3 SHE’S SO CUTE
e superb jocul
Mystic Messenger הדמיה qdb
iubesc acest joc, dar urăsc sistemul de apeluri, îmi place să primesc apeluri, doar că urăsc faptul că te sună atunci când nici măcar nu joci jocul și nu primesc notificări și trebuie să aștept să obții destui ochelari pentru a primi reveni la apeluri
Jocul este distractiv, iubesc personajele. Totul este interesant și diferit de alte jocuri Otami pe care le joc. Cu toate acestea, am avut probleme cu achiziționarea. Aș cumpăra ceva, ar merge pe Google Play.. dar apoi apare ecranul de încărcare și trebuie să aștept puțin. Odată ce ecranul de încărcare este terminat, nu-mi primesc clepsidra. Sper că s-a rezolvat, odată ce va fi, voi fi sigur că voi acorda 5 stele! Îmi place jocul
Design cool Fără bug-uri
Acesta este unul dintre cele mai bune jocuri cu otome de mesaje text pe care le veți întâlni vreodată... dar. Clepsidrasele sunt extrem de rare să apară, cu excepția cazului în care le cumpărați cu bani reali. Dacă le cumperi cu inimile pe care le-ai adunat, ei bine... o sută de inimi este egală cu O clepsidră, așa că va dura veacuri ca să ajungi aproape de un număr bun de ele. Și din moment ce oamenii nu pot petrece fiecare oră din zi urmărind jocul pentru notificări, veți pierde destul de multe conversații.
Este un joc frumos în general, dar din păcate există două probleme în acest moment. Una este că ori de câte ori cineva trimite o fotografie, aceasta arată întotdeauna fotografia fericită a zilei RFA, așa cum a spus toată lumea. În al doilea rând, ori de câte ori am vrut să încerc să deschid jocul, întotdeauna spunea „server indisponibil” și trebuie să îl deschid și să-l închid de mai mult de 20 de ori pentru ca acesta să funcționeze. Este foarte frustrant. Sper să se rezolve în curând.
Atunci când incerc să dau log in îmi dau eroare😥😦
Imi place jocul asta. Îl am de ani de zile, dar din anumite motive, când am actualizat, a schimbat limba în coreeană, acum nu mai pot juca. În afară de asta, cred că este un joc uimitor și majoritatea personajelor sunt bine scrise, până în punctul în care pot să mă relaționez și să empatiz cu ele. 10/10 ar recomanda
acesta este primul meu joc cu otome și îl iubesc atât de mult. povestea este frumoasă, nu este doar romantism. Cheritz, vă rugăm să ajustați orele camerelor de chat dimineața și nu la ora 3 dimineața. programul meu de somn este stricat lolol
Îmi place jocul și totul despre el, dar după aproximativ o lună nu l-am mai putut juca. Când deschid aplicația, apare un ecran negru. Așa e de o săptămână. Mi-au plăcut personajele, personalitățile lor și totul. Uneori am uitat că erau doar AI și nu oameni adevărați. Dacă nu am întâlnit erori sau bug-uri, aș acorda 5 stele.
De la video mie mi se inchide imediat aplicatia. Cand remediati problema, voi descarca din nou jocul.
Jumin Ham este gay
Îmi place foarte mult acest joc, dar cred că ar trebui să fie mai adaptabil pentru oamenii care nu au atât de mult timp liber, care nu se pot înregistra în fiecare oră. Ar fi fost un rating de 5 stele pentru mine dacă nu pentru asta. Este cu adevărat dezamăgitor. Ar trebui cel puțin să reușiți, astfel încât să verificați camerele de chat de 2-3 ori pe zi.
Este un joc frumos, dar nu pot să-l joc ca și cum a face prima zi s-ar opri și nu știu de ce este frustrant
Joc grozav, F2P este foarte fezabil pentru toate rutele, cu excepția ultimelor două, dar poți chiar să obții acele F2P dacă ești suficient de dedicat să rejuci de mai multe ori haha. Este Mystic Messenger, așa că, desigur, personajele sunt extrem de bine scrise. Arta și actoria vocală sunt, de asemenea, grozave!
Povestea pentru V After Ending este pur și simplu îngrozitoare; m-a lăsat să mă simt frustrat și dezgustat. Povestea de fundal a lui Rika este prost scrisă. Și prețurile pentru ambele au crescut. Aș fi în regulă dacă intriga nu este așa de prost scrisă. Cu toate acestea, au CG-uri bune și actorie vocală. Deci cred că o stea pentru noua actualizare.
Inițial au rezolvat problema cu jocul care nu funcționează deloc, dar acum, din când în când, jocul va continua la nesfârșit la ecranul de încărcare, făcându-mă să ies din aplicație și să mă întorc din nou, pierzând mult timp. Sper că acest lucru va fi rezolvat pentru că mi-am testat rețeaua și funcționează bine, dar jocul nu.