Post by laslconglansditer on Mar 9, 2022 10:40:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Transmute: Galaxy Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Transmute: Galaxy Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključati primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Transmute: Galaxy Battle 2022 version ▞▞▞
Kvalificira se za jednu od ovih igara. Dodge pucaj i ponovi. Definitivno jedan od najboljih za ovaj žanr, ali čini se da mu nešto nedostaje. Kao oznake milje nečega.
Blagi dizajn razine s 1 notom. Blagi neprijatelji s 1 notom. Nema opipljive ili vidljive koristi u podizanju razine. Pojačanja su prekratka, često završavaju prije nego što se suočite s neprijateljskim brodovima. Ali najbolje od svega!: Boss brodovi su često nepobjedivi nekoliko sekundi kada stignu na ekran, ali u svakom slučaju vas mogu upucati.
Ološ...gladni dečki...$$$
U redu da ubijem vrijeme koje prolazi. Brzo se ponavlja.
ZA: ProPPa-DoPPa izazov i u smislu zadovoljstva igranja - Tip-Toppa-Proppa-Doppa!! PROTIV: (Nedostatak F2P 'glavnih brodova') (Sporost latencije između prsta i broda u kontekstu vremena reakcije vašeg pokreta prsta.. ali također mogući faktor koji utječe može biti mehanika - kako se 'magnet' ponaša i kako je postavljeno da utječe na kretanje jer djeluje. Teško je sažeto razraditi, ali kao da je i brod magnetski 'privučen ili privučen' objektima...
😅
😲 Sviđa mi se ova igra
Sjajna igra i puno zabave, ali vas gnjave da ostavite recenziju, pa to i radim.
Da su pucačine dizajnirane od strane 5-godišnjaka, ova bi igra bila u redu Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako
To je dobra igra čovjek.
Sjajna igra bez pritužbi, grafika i igra je lijepa, ali možda dodajte neke druge brodove za korištenje bez potrebe da ih kupujete
Sjajna igra! Lako je dostupan novopridošlicama i može biti izazovan za veterane. Mnogo načina za igru i mnogo načina da nadogradite svoj brod po svom ukusu. Promjenjive brzine osiguravaju da igrači mnogih vještina mogu igrati i uživati! Nije potreban novac za nadogradnju i dobivanje ovisnosti o pobjeđivanju sljedeće razine. IZUZETNO zabavno za igrače svih vrsta. Preuzmite ga, isprobajte, a ako vam se ne sviđa, uvijek ga možete deinstalirati! Ali ja nisam! 😂
Ovo je prekrasna igra Morden je više od nekih igara .ali smatram da je sjajna igra
Vrlo jednostavna igra, ali morate platiti novac za nadogradnju. Sve razine izgledaju isto. Isprobajte Sky Force ili Sky Force Reloaded. Mnogo bolje igre
😊 najbolja igrica 🎮 i prelijepa ❤️ i prijenos da dobijem da mi pomogneš oko ove
Moje mišljenje je da je to najbolja svemirska pucačina.
Super
U redu je.
Obožavam ovu igricu super sam ovisan
Neki oglasi uzrokuju rušenje ove igre, bilo bi bolje da takvih oglasa nema
Dobra igra
Transmute: Galaxy Battle アーケード qdi
Zanimljiva igra, ali zbog nekih tehničkih problema ili lažne ponude, izgubio sam pravi novac za početnički paket iz ponude i ne mogu ga dobiti. Stoga je bolje ne isprobavati njihovu ponudu, jednostavno igrajte iz zabave.
Sustav izdržljivosti. Ne hvala.
Transmute: Galaxy Battle Zręcznościowe jghf
Sjajna arkadna leteća pucačina.
BFF Test: Quiz Your Friends Underholdning brtt
Potpuna pljačka Wind Wingsa, ali nekako gore.
To je pristojna igra samo za prolaz vremena
Jako cool igra, sjajni vizuali i igranje 😎
Najbolja igra samo tako nastavi
Smrzava se 🥶 na početku, pa ne možete! Pohlepan i za tvojim novcem 💰.
Previše kvarova,
Grafika je dobra, zapravo je odličan način da provedete dosadno vrijeme
Uzimanje novca. Morate platiti pravi novac da biste otključali gotovo sve, uključujući LEVELING gore! Platio sam novac i žalim. Kontrole su loše i ne rade. Nema veze jer je igra prelagana i izrazito monotona. Budući da čak ne možete dobiti nikakve predmete ili brodove, a da ne bacite gotovinu, to je još dosadnije. Svaka razina je ista.
Uf, toliko oglasa!!! Doslovno svaki ekran je oblijepljen reklamama, a kada završite razinu ponekad morate kliknuti kroz 2-4 oglasa samo da biste krenuli dalje. Igre poput ove imaju trgovinu gotovinom i tamo zarađuju mnogo novca. Ne vidim razloga zašto bi vas onda svakih nekoliko sekundi trebali šamarati reklamama. Deinstaliraj!
Slično Wind Wings, ali volim ih oboje!
Bug na razini 83!!! Bez kraja!!!
Propala igra
Super zabavna igra ubijanja vremena također odlično funkcionira
To je vrlo nećakinja igra i sviđa mi se ova igra
Sjajna igra... Sviđa mi se grafika... 5 zvjezdica cijeli dan!!!
Izvrsna kvaliteta.