Post by laslconglansditer on Mar 9, 2022 10:37:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy sky shooting ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy sky shooting IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieograniczone kryształy ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy sky shooting 2022 version ▞▞▞
Galaxy sky shooting Arkade gens
Nie instaluj tej gry. ZAWSZE! Ta gra chce tylko twoich pieniędzy. Scena będzie cięższa bez płacenia za to. Przejście wszystkich etapów staje się niemożliwe bez sprzętu lub specjalnego samolotu, a to oznacza, że musisz za to ZAPŁACIĆ. Odinstaluj.
Podoba mi się ta gra i jest łatwo zapłacić, ale problem polega na tym, jak wybrać nowy odrzutowiec. Udało mi się wybrać nowy odrzutowiec, dlaczego?
Usuwam teraz tę grę..cz lavel 156 jest tak trudna..nie mogę grać..ułatwić nam to..
Galaxy sky shooting Arcade hrwh
Gra jest dobra i wszystko, ale nie można w nią grać przez Wi-Fi... A fakt, że po zakupie statku trzeba zapłacić, aby użyć, to jest... Absolutnie śmieci.. nie polecam.. 👎 👎.
Lotnisko czeka teraz na mnie, kiedy będziesz gotowy, aby znowu tam wyjechać w tym tygodniu, aby zobaczyć, co się dzieje z lotniskiem o jeszcze raz przez cały twój telefon służbowy, ale wróci do domu, dopóki dzieci nie pójdą spać o godz. zobacz dzieci do dzieci na lotnisko, aby odebrać dzieci ze szkoły dzisiaj, aby dostać się na lotnisko w szkole dla dzieci dzisiaj, ale pogoda będzie współpracować, reszta ma 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
To fajna gra, ale wprowadzenie nowych etapów zajmuje dużo czasu, czekam na nowe etapy do dziś, skończyłem wszystkie etapy dawno temu, teraz nie mam nic do zrobienia, wciąż czekam. Uwielbiam tę grę.
drodzy deweloperzy, gra jest niesamowita, ale zawiera zbyt wiele reklam. Wiem, że dodanie jest ważne, aby generować fundusze, ale problemem jest długość reklamy. Nie daj dodawania więcej niż 5 do 15 sekund ani nie dawaj opcji wyjścia z dodawania i uzyskania nagrody / mocy, która pochodzi z wyświetlenia reklamy.
To fajna aplikacja, ale zawsze mówi, aby kupić, jeśli chcesz iść dalej
Uwielbiam tę grę... przypomina mi grę Phoenix, w którą grałem jako dziecko w grach zręcznościowych.różnica polega na tym, że nie muszę oszczędzać moich 10p na grę.
Bardzo lubię grać w tę grę, kończę wszystkie poziomy tylko czekając na aktualizację, więc proszę zaktualizować ją wkrótce, aby moje zainteresowanie grą nie spadło. A jednak proszę, dlaczego tak jest, że grając w trybie nieskończonym, gdy osiągnąłem poziom 80, jeśli użyję bomby, gra się przejęłaby?
Jak można grać kiedy ma się jeden wybór, który nakazuje kolejne krok
Mam kilka problemów, ale myślę, że to po mojej stronie, ale gra, którą kocham Grałem w tego rodzaju gry, kiedy były na prawdziwych starych komputerach, a kiedy były na Atari i uwielbiam tę i mam 44 lata lat i gram w nią zamiast w którąkolwiek z moich innych gier
Może zrobić lepiej, ale to dobra gra, aby zegar tykał, gdy się nudzisz☺
Dobra zabawa
emgfl
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arcade zsxc
Tylko reklamy. To w zasadzie ten sam poziom w kółko.
Problem..... 1. Gdy oglądam film reklamowy, po 3 lub 4 reklamach gra się zatrzymuje. Raz za razem dochodzi do zatrzymania. Istnieje możliwość wykonania kilku wersji (na życzenie)
Gram w tę grę po raz pierwszy, jedynym problemem, jaki mam, jest to, że musisz być online, aby ulepszyć swój samolot
Straszny. Wydałem pieniądze i nie mogę nawet rozpocząć gry ani grać na statku, który chcę? I .... 1,99 $ za TYDZIEŃ za darmową grę .... lol ... jesteście szaleni, by myśleć, że ta niskobudżetowa gra jest nawet BLISKO bycia tego warta! Odinstalowany na stałe
aktualizacje gry co 3-5 dni, prawie gotowe do odinstalowania... Edycja: W końcu zdecydowano się odinstalować
Bossowie w grze są na początku zaskakująco trudni do pokonania, a później stają się szalenie trudni do prawie niemożliwego do pokonania bez drastycznego ulepszenia statku kosmicznego, a przez to musisz poświęcić dużo czasu i pieniędzy. Jeśli chcesz po prostu zabić trochę czasu, ta gra powinna całkiem nieźle pasować, ale jeśli nie chcesz wydawać na grę, napotkasz mnóstwo reklam, które w końcu cię zirytują. Nawiasem mówiąc, oferty zakupów w aplikacji nie są tak miłe.
Ta gra to bardzo fajna gra, dziękuję za stworzenie tak fajnej gry
Jestem też rozczarowany, że nie naprawiliście etapu 40. Nie mogę nawet awansować stamtąd.
bardzo dobra gra zrecznosciowa
Bardzo zabawne! Ludzie narzekający na tę grę w recenzjach są bardzo małostkowi. Dużo więcej jest zadowolonych niż z recenzji, które czytam. Cieszyć się!
Sto
Jest to gra ossam i 5-gwiazdkowa gra, ale w grze występują pewne problemy z grafiką
Od czasu aktualizacji gra zawiesza się po rozegraniu PVP, potem muszę ją zamknąć i stracić wszystkie moje postępy, bardzo denerwujące.
Dam 5 gwiazdek, jeśli będę mógł wybrać rodzaj statku, którego chciałbym użyć. Nawet w trybie bossa program zaczyna się od pierwszego statku i nie możesz użyć mocy, aby pokonać bossa.
kupa
Osiągnąłem poziom 240, myślałem, że zostaną wprowadzone nowe poziomy, ale nie, odkąd pojawiły się wkrótce, minęły prawie dwa miesiące, czekając na nowe poziomy
Łatwy w użyciu i świetny do grania, ma świetną grafikę i zawsze jest coś, co możesz zatrzymać w grze. Oby tak dalej, dobra robota. Daję tej grze 5 gwiazdek ....... Dzięki
Bardzo denerwujące. Jego dodawanie, po dodaniu, po dodaniu, po dodaniu. Oglądasz więcej reklam niż faktycznie grasz. To idzie do kosza z resztą gier, w które gra, dodaje więcej niż gra. wstyd
Galaxy sky shooting Arcade eyjg
Ta dawka gry jest do bani. Nie płacę za awans mojego zawodnika na poziomy.
Zdobądź więcej serc podczas gry .Dwa serca to za mało
Nie można uaktualnić, aby pokonać poziomy
Galaxy sky shooting Arked pxo
brak ostrzeżenia z dołu ekranu i wrogowie giną, ale przejście do miejsca ich śmierci zabija mnie?
Podoba mi się ta gra, która jest zrelaksowana i fajnie się z nią gra, dziękuję za tę wspaniałą Galaxy Sky Shooter
Kocham tą grę . Ale: chcę więcej poziomów w trybie mistrzowskim. :Chcę więcej szefów na poziomie szefa. :Chcę więcej samolotów powietrznych, za pomocą monety lub daimonda. :Więc plz zaktualizuj ją szybko i pozwól grze na nowy i fantastyczny poziom. :A także chcesz więcej codziennych zadań i osiągnięć.🤗
chociaż mam już PAN, ale nie można go używać. to, co się pojawia, to zawsze ares, nie da się tego zastąpić. Co za bardzo rozczarowująca gra 👎 . Odinstaluj
Jeśli kochasz reklamy, ta gra jest dla Ciebie, wciskają reklamę w każde miejsce, w którym może się zmieścić. Zobaczmy, że po rozegraniu rundy nadszedł czas reklamowy, wtedy podwoją twoje monety, aby obejrzeć kolejną, co wydaje się być drugą połową tego, co wygrałeś, gdy pojawi się kolejna reklama, aby dać ci bonus do obejrzenia, również wtedy, gdy w końcu się przygotujesz na kolejną rundę zgadnij, co się dzieje, znowu czas na reklamę i jest szczególnie miło, gdy je powtarzają, ya
Ilość reklam do przesady. Po nie musisz reżyserować w łeb, a 2 reklamy. Potem reklama na pół ekranu. Dodatkowo dodatkowo za wszyatko są reklamy. To jest aplikacja do oglądania reklam z wbudowaną mini grą.
co się stało, straciłem swoje poziomy, byłem na poziomie 130 i straciłem wszystko, co zrobiłem po ostatniej aktualizacji. jestem bardzo zirytowany i smutny 😡😡😡
Bardzo zła gra. Straciłem zapisane stany gry podczas ponownej instalacji. Proszę naprawić mój problem. Teraz po nowych aktualizacjach nie mogę dołączyć do klanu .nie mogę grać w trybie bez końca .
Mój statek został zniszczony bez trafienia, co z tym?