Post by laslconglansditer on Mar 9, 2022 10:25:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Agent Action - Spy Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Agent Action - Spy Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daugiau taškų ▞▞▞
▞▞▞ Agent Action - Spy Shooter 2022 version ▞▞▞
Agent Action - Spy Shooter Märulimängud gubp
Agent Action - Spy Shooter Veiksmas xfm
Per daug skelbimų... gadina žaidimą. Fotografuokite 15 sekundžių ir žiūrėkite reklamą 15–30 sekundžių. Laiko švaistymas.
Tai malonu, kad suteikiama nemokama premija, tačiau kartais tai sustoja
Žaidimai puikūs, geras būdas praleisti laiką, tik reikia sušvelninti skelbimus
Šis žaidimas PILNAS SKELBIMŲ Kai įveiki tam tikrą lygį... AD ir jis tęsiasi ir tęsiasi, ir įvyko gedimas, dėl kurio aš negavau šaudmenų kitiems ginklams, kai laukiu atvėsimo.
Aš sukrėstas
Per daug skelbimų
Ar nebūtų naudinga pataisyti žaidimą prieš atliekant atnaujinimus? Ištaisykite ginklo atnaujinimo triktį po to, kai sumušėte bosą!!! Praleiskite atnaujinimą, be to, jis gali tęstis tik iš naujo paleidus žaidimą.
Tai pakankamai puikus žaidimas, bet po vienos dienos jis nebus. sustabdyti. griūva. Bet kažkodėl nepaaiškina, kodėl.Tai gana paprasta, smagu ir viskas, bet po trumpo laiko gana nuobodu, nebent esate didžiulis ginklų fanatikas
Žaidimas puikus. Tačiau jis nuolat stringa, turi būti išleistas naujinimas, siekiant ištaisyti klaidas
Šaunus žaidimas, lengvas valdymas ir žaidimas. Nepamirškite žiūrėti skelbimų, kad gautumėte puikią ugnies galią. Nuostabu!!
Rally Fury - Curse extreme de mașini Curse de mașini rwz
Tai simpatiškas žaidimas. Man tikrai patinka šis žaidimas.
Tai geriausias geriausias žaidimas ir man jis labai patinka, todėl jūs taip pat turite jį išbandyti.Tai nuostabus žaidimas, kurį galima žaisti kaip šaudymo žaidimą, o geriausia tai, kad šis žaidimas yra neprisijungęs
Šlykšti ir per daug skelbimų
Pilna skelbimų. Atrakinkite ginklą, bet norėdami juo naudotis, turite žiūrėti skelbimą. Tai nepriimtina. Pats žaidimas per lengvas. Grafika nėra pastebima.
Puikus žaidimas ir laiko gaišimas. Kaip veikėjai ir ginklai. Tačiau pastaruoju metu, nugalėjus viršininką, boso atlygis neatsiranda. Tiesiog užstrigk tame ekrane. Iš tikrųjų gana apmaudu.
Tai puikus žaidimas, kurį reikia žaisti, jei būtų daugiau nei 2 moterys
Tiek daug skelbimų. Baigė 1-ąją misiją, kuri truko 10 sekundžių, ir iškart pasirodė skelbimas. Negaiškite savo laiko.
Žaisti šį žaidimą malonu, bet po dviejų dienų manau, kad šis žaidimas nuobodus, tiesiog bakstelėkite, kad nežaistumėte jokio kito veiksmo, jokios kitos specialios misijos, tiesiog nušaukite priešą. Suteikite nuotykių misiją, pavyzdžiui, rinkkite dokumentus, sustabdykite puolimą laiku, išsaugokite VIP, suraskite slaptą laboratoriją ir suteikite valdymą žaidėjui
Tai nuostabus žaidimas. Atimau taškus dėl atsitiktinių strigčių žaidimo metu ir pasiekiau tam tikrus savo 1 8 profesionalo meniu.
Agent Action - Spy Shooter Akčné bqp
geras žaidimas, bet jis per lengvas
Man patinka žaidimas, bet jums reikia sukurti daugiau personažų
Pertraukiame šiuos skelbimus, kad sukurtume žaidimą, kuriame, jei būsite pakankamai greitas, galėtumėte žaisti.
Gražu ir per lengva
Šis žaidimas yra toks įdomus, bet toks paprastas! Man primena 90-ųjų arkadinį žaidimą!
Stulbinantys pasikartojantys lygiai, kuriuos pertraukia skelbimai kiekviename lygyje. Nuobodu 3 lygiais ir pašalinimo programa po 5.
Šaunus žaidimas... padeda praleisti laiką, bet aš žaidžiau geresnių panašių žaidimų. Gali būti geriau, nežinau kaip, bet gali būti geriau.
KŪRĖJAS TIKISI, kad TAI PAMATOS. Negalėdamas aprūpinti ginklais iš ginklų skyriaus, nusipirkau žaidimo pinigų, kad nusipirkčiau dėžes, bet negaliu naudoti nusipirktų ginklų. Aš renkuosi tam tikrą ginklą, bet vis tiek pradedu nuo to paties ginklo. Kam imti pinigus, jei neleidžiate vartotojui naudoti to, ką nusipirko. Man reikia grąžinti pinigus.
Linksma ir linksma. 2 * nes atrodo, kad atnaujinimas kažką sugadino. Apatinė reklamjuostė kartais auga kiekvieną kartą, kai ji keičiasi – kitas dalykas, kurį žinote, kad visas ekranas yra baltas ir jūs negalite žaisti. Kažkas atsitiko ir su tikslu. Kartais jis užsifiksuos ant taikinio, kaip įprasta, bet pašalinus taikinį, jis nepasikeis į kitą taikinį. Niekas nepadės pakeisti tikslo. Išspręskite šias problemas ir tai bus įdomus 4 * žaidimas
Šis žaidimas yra geriausias vaikams, nes šis žaidimas yra labai linksmas ir suaugusiems šis žaidimas patiks
Gerai platformai patinka grafika, kurią čia ir ten pateikiate, bet tai yra geras žaidimas
Šis žaidimas yra labai geras!
Žaidimas geras, bet pereinant į aukštesnius lygius, tas pats žaidimas kartojasi be pabaigos..žaidimas yra begalinis... kur reikia žaisti tuos pačius lygius grandininiu būdu.... geras kurį laiką ir blogiausias visam laikui
Puikus žaidimas ir tikrai labai smagus. Norėčiau pamatyti Agent Action 3D.
Skelbimai žaidimo viduryje yra nepriimtini. Niekada nežaisiu žaidimo su skelbimais viduryje ir pabaigoje
Kiekviename etape gausite 4-5 kartus ilgą vaizdo reklamą, kurios negalite praleisti. O etapai tik kartojasi. Tai reiškia, kad yra tik 3-4 etapai, priešai ir piktadariai, kurie nuolat kartojasi.
Gera grafika. Linksmas žaidimo būdas. Ne per daug sudėtinga.
Neduokite tiek daug skelbimų
Ir vėl tai yra žaidimas, kuriame yra daugiau skelbimų nei realiame žaidime. Visiškai negalima žaisti, nebent įjungsite savo telefoną į lėktuvo režimą. Kai tai padarysite, rasite tokį sudėtingumo lygį, kurį mano 2 metų sūnus galėtų įveikti.
Būtų geriau žaisti, jei skelbimai nebūtų ilgesni už jūsų valomą sritį, o jūs praleidžiate daugiau laiko žiūrėdami reklamą, nei iš tikrųjų žaisdami žaidimą
Geras žaidimas. Linksma. Tačiau po kelių žaidimo dienų turėsite duoti jam leidimą apdoroti jūsų asmeninius duomenis. Tai ne ne. Aš jį pašalinau. Pasilinksmink.
Geras žaidimas vaikams, bet paprastas su pasikartojančiais lygiais.
Mylėk šį žaidimą. Tačiau įsigiję nustojote gauti boso apdovanojimus ir grobimo dėžutes. Prašome tai išspręsti.
Žaidimas toks juokingas, bet tikrai įdomus...man patinka
Kietas kol kas. Pakartotinai: pasiekiau aukštą lygį ir dabar kiekvieną kartą, kai žaidžiu ir pasirenki daiktus, 100% atvejų, kai tau suteikiami du dalykai, kuriuos gali turėti, antrasis sako: „programa neįkelta“, arba kažkas panašaus. Tai defektas. Ir dažniausiai dabar, jei mano agentas miršta ir tai suteikia jums galimybę tęsti, tai duoda tą patį pranešimą ir jūs turite uždaryti žaidimą ir pralaimėti. Ištryniau žaidimą ir bandau dar kartą, bet susierzinęs praradau viską, kai pasiekiau aukštą lygį.